Rólunk

A Nyírségi Diabétesz Centrum 2010-ben alakult, a Nyírdiab KFT alapítói hozták létre.Szakmai vezetője dr. Gaál Zsolt Főorvos Úr.

A Centrum létrehozását az motiválta, hogy cukorbetegség ma már népbetegségnek számít. Célunk: Az egyre na2101gyobb számban felismert cukorbetegek magas színvonalú, szakmai ellátása. Ideális környezetben a Bujtosi tó partján, korszerűen felszerelt rendelőben történik a betegek vizsgálata. Napjaink legújabb, legkorszerűbb kezelési módjait alkalmazzuk egyénre szabottan a cukorbetegség típusának megfelelően. Figyelembe vesszük a cukorbetegség fennállásának időtartamát, a kísérő betegségek illetve a már kialakult diabéteszes
szövődmények meglétét. Individuális ellátásra és kezelésre törekszünk. Az optimális anyagcserehelyzet elérésével a cukorbetegséget kísérő kis-és nagyér-szövődmények kialakulása megelőzhető, a már meglévő diabéteszes szövődmények további romlása megállítható. Tevékenységünk során ellátjuk életkortól függetlenül felnőtt 1-es típusú cukorbetegeket, 2-es típusú cukorbetegeket, frissen felismert cukorbetegeket, még nem tipizált cukorbetegeket. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében specialitásként külön foglalkozunk inzulin-pumpát használókkal, s terhességgel társult cukorbeteg nők valamint cukorbetegséggel társult terhes nők gondozása. Nephrológusunkhoz lehet fordulni a vesebetegségben érintetteknek, s orthopéd-sebész szakorvosi konzultáció biztosítja a diabeteszes láb szindrómával érintettek korszerű ellátását.

Rendelési Idő

VasárnapZárva

Hétfő17:00 -19:00

Kedd16:00 -18:00

Szerda16:00 -19:00

Csütörtök16:00 -18:00

Péntek17:00 -19:00

SzombatZárva